BVM Best Value Management Oy

BVM Best Value Management Oy tuo asiakasyrityksille arvonnousua luomalla kasvustrategian ja toteuttamalla sen yhdessä yritysjohdon ja omistajien kanssa. Yritysten arvonnousu tapahtuu BVM:n toimesta kehittämällä nykyisiä ja uusia liiketoimintamalleja sekä kasvattamalla yrityksen toimintaa orgaanisesti, kansainvälistymällä ja yritysjärjestelyin.

BVM Oy:n pääasiakaskuntaa ovat palvelu- ja logistiikka-alan pk-yritykset, joilla on halua kasvaa ja nostaa oman yrityksen arvoa. BVM Oy:n tavoitteena on, että asiakasyrityksillä on selkeä ja kannattava kasvu ja erottautuu asiakasyritystensä kilpailijoista.

Palveluihimme kuuluvat kasvu- ja kansainvälistyminen, kasvun johtaminen sekä yritysjärjestelyt. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja sen lähialueet. BVM Oy:n avainhenkilöillä on palvelu- ja logistiikka-alan yritysten kasvu- ja kansainvälistymisosaamista sekä yritysjärjestelykokemusta.

Haluamme menestyä erottautumalla hyvällä tekemisen tavalla ja kyvyllä löytää luovia ratkaisuja silloin, kun niitä tarvitaan.

Nyt pk-yrityksillä on mahdollisuus käyttää hyväksi BVM Oy:n vankkaa kokemusta ja osaamista valitsemallaan kasvu-uralla!

Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

BVM Best Value Management Oy on osaava liikkeenjohdon konsulttiyritys